ska söka in till filminspelning

Heeeeej!!

idag när jag hade gitarr så gav min gitarrlärare mig en filminspelningslapp däe man kunde söka in till filmer så det ska jag göra...hooopas jag kommer med!! man kunde söka in till en lassemaja film,nån som hette spöket nånting och sen en som var för killar,jag rtäffade min kompis på vägen hem Lovisa. Hon ville tydligen gå och shoopa imorgon så då ska jag hänga med på det. Idag så skulle jag och vickan gå och shooopa men det gick inte så däe jätte bra ingen av oss hittade nått förrutom ett par knallrosa snören till mina converse som inte mamma gillade
men bra som jag är på att övertala så kunde jag ha kvar dom....fast iallafall det är ju mina skor så liksom....



jag har blivit en sån som shoppar varje helg (nästan) inte bra!!...


jag verkligen älskar solsidan!!

HEEEEEEJ<333

jag verkligen älskar solsidan...hoppas att ni har sett det för annars har ni missat nått!! men det kommer nog inte en tredje sesong för Felix hengren skulle vara pappa ledig eller
vad det va. Men Ove Sundberg är ju lugnt bäst. Många tycker att jag låter som Anna i solsidan ibland......men det kanske jag gör jag vet inte. Vem gillar ni bäst?




biblioteket med Emmy och Vickan

hejsan svejsan!!

sitter här i biblioteket med vickan och emmy. Ví har precis haft bildlektion och det gick väl ganska bra....nej det gick ínte så bra för jag suger på bild hehe.

på torsdag så vae det tänkt att jag o vickan skulle gp och shoopa men nu kom jag på att jag har gitar då så det går inte,men vickan shoopar hela tiden så fort hon har fått nya pengar..haha fast det är rätt kul ju.

men nu måste jag gå för vi börjar om tio minuter


följ den här bloggen!

Som det står i rubriken så vore det kul om ni följer denna blogg

om ni vill veta nått om mig så läs min beskrivning på bloggen! jag har en annan blogg med min kompis,vickan som heter www.valice.blogg.se gå järna in och kolla på den.

här kommer några bilder på mej!





JAG och VICKAN (
hon som jag har den andra bloggen med)



jag och min kompis Hanna



jag som fick lite konstig min men jaja










dfå

fghjklö

RSS 2.0